[ Johan Friso School te Rijssen ]

Deze basisschool kreeg onlangs een indrukwekkende make-over; het gebouw kreeg er twee lokalen en een leerplein bij. De kleuterschool was nog apart van de hogere groepen gevestigd. Alle 220 leerlingen krijgen nu onder één dak les.

Het resultaat

Een aantrekkelijke, vrolijke en warme school;
Dit is een uitnodigende plek waar je wilt zijn

Leerplein [ Plekken waar leerlingen met elkaar kunnen werken en waar alle kinderen elkaar kunnen ontmoeten ]
Speelplein [ We willen dat kinderen al ontdekkend leren, kunnen leren met elkaar en van elkaar ]
Lokalen [ De hoge, op maat gemaakte kasten met onderin voor de kleintjes uitschuifbare bakjes, zijn een succes ]
Ontwerp [ STALAD presenteerden meerdere mogelijkheden en konden zo meerdere oplossingen geven op een gegeven casus ]
STALAD presenteerde vanaf het eerste moment een uitgewerkt script dat een mooi, ruimtelijk beeld gaf. Gerrit Schuitemaker
Directeur —
Onze visie was inderdaad dat het een kleurrijk geheel moest worden voor de kinderen ” Gerrit Schuitemaker
Directeur —

Fotogallery

download PDF
Referenties

Ga terug naar het overzicht om meer van onze projecten te bekijken

bekijk meer refrenties
[ Wij geloven dat elk element leerlingen kan stimuleren ]