[ Het Lauwers College te Buitenpost ]

Het Lauwers College kreeg zowel een nieuwe stafruimte als ook een indrukwekkende make-over van de lerarenruimte.

Onze uitdaging

Een gezellige en prettige ruimte creëren om in te werken en vooral ook te socializen. Een plek maken die druk bezocht wordt door leraren en andere medewerkers.

Het resultaat

Een gezellige ruimte met hoge stoelen en tafels, gezellige banken, fijne werkplekken, sfeervolle verlichting, indrukwekkende fotowanden en een keuken met bar.

Gezellig samen [ De lange tafels bevorderen samen eten, praten en werken. Dat maakt een personeelsruimte bruikbaar en aantrekkelijk ]
Functioneel en sfeer [ De efficiënte en praktische keuken sluit door de grote visual naadloos aan op de gezellige en sfeervolle personeelskamer ]
Ik was heel erg blij met Hans Stienstra die hier al jaren over de vloer komt en een goede verbindende factor is geweest Dick Boersma
Directeur —
Onze ambitie was om een ‘wauw’-reactie van het team te krijgen en dat is gelukt Willemien Messelink
Interieurarchitect STALAD —

Fotogallery

download PDF
Referenties

Ga terug naar het overzicht om meer van onze projecten te bekijken

bekijk meer refrenties
[ Wij geloven dat elk element leerlingen kan stimuleren ]