[ 03 ] Voor wie werken wij?

STALAD onderwijsinrichting richt haar pijlen volledig op het onderwijs. Dat lijkt een scherpe focus, maar ook het begrip onderwijs blijft ruim. Alle onderwijssoorten hebben namelijk hun eigen specifieke aandachtspunten.

Basisonderwijs

Op het basisonderwijs zitten kinderen van zeer uiteenlopende leeftijdscategoriën. Van 3-jarigen die spelend leren tot en met 12-jarigen die klaar worden gestoomd voor het voortgezet onderwijs.

Dat grote leeftijdsverschil vraagt om een flexibele inrichting. Bijvoorbeeld door in hoogte verstelbare stoelen en verrijdbare kasten toe te passen. Zo kunt u gemakkelijk het lokaal aanpassen aan de betreffende leeftijdsgroep.

Bekijk projecten in het basisonderwijs

Voortgezet onderwijs

In het voortgezet onderwijs heeft u te maken met puberende leerlingen. Leerlingen die erop los experimenteren, de grenzen opzoeken, maar ook zelfstandig moeten worden.

Qua inrichting houden wij daar rekening mee. Bijvoorbeeld door 'hufterproof' meubilair toe te passen. Daarnaast bieden we leerlingen de ruimte die zij nodig hebben om zich zelfstandig te ontwikkelen.

Bekijk projecten in het voortgezet onderwijs

Hogeronderwijs

In het hoger onderwijs zijn studenten zelfstandig genoeg om zelf te studeren. Studenten hebben nu de rust en ruimte nodig om te excelleren.

Aan u uiteraard wel de taak om studenten voor te bereiden op de praktijk. De inrichting kan hier bij helpen door bijvoorbeeld een ruimte uit het arbeidsleven na te bouwen.

Bekijk projecten in het hoger onderwijs
[ 04 ] Wat realiseren wij?

Hoe wij dit in de praktijk toepassen? Dat kunnen we u het beste laten zien aan de hand van onze projecten.

Bekijk onze projecten
[ Door ons te focussen
nemen wij uw zorg uit handen ]