V/S Premium dealer

VS behoort tot de Europese top van school-, kantoor-, en objectmeubilair. De ruim 110 jaar bedrijfshistorie voorziet in talrijke patenten, toonaangevende productontwikkelingen en baanbrekende proces-innovaties. Het Premium dealerschap van VS is voor ons iets om trots op te zijn.

Hoogwaardige producten

Kwaliteit is één, maar ervaring is minstens zo belangrijk. De ruim een eeuw aan ervaring is in de producten van VS voelbaar aanwezig.

Schoolmeubels moeten licht van gewicht zijn en tegen een stootje kunnen. En gezien de honderdduizenden exemplaren die VS jaarlijks produceert is duurzaamheid gewaarborgd.

Productassortiment

Zitmeubilair

Stoelen voor de leerlingen, docenten en bezoekers. Leverbaar in talloze kleuren, maten en soorten.

Of je nu in een vergaderkamer zit, in de kantine of in het klaslokaal, een stoel moet esthetisch kloppen, maar vooral ook goed zitten.

Productassortiment

Bureau's en tafels

In de aula, het vaklokaal, de mediatheek, het klaslokaal of het kantoor van de docenten; verschillende ruimtes vragen om verschillende soorten tafels en bureau's.

VS heeft een omvangrijke collectie tabels en bureau’s voor elke ruimte op school.

Productassortiment

Opbergen

Plank- en kastelementen met geïntegreerde persoonlijke postvakjes en kluisjes. Zomaar een toepassing waarmee docenten te maken hebben.

De collectie van VS omvat ook op het gebied van opbergen een schoolbrede collectie: van aula tot klaslokaal en van mediatheek tot de afdeling administratie.

Productassortiment

Fotogallery

[ 06 ] Uw interesse gewekt?

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden?

Neem gerust contact op
[ Wij geloven dat elk element
leerlingen kan stimuleren ]